Danskerne dyrker for lidt motion

I en uge har forskerne fulgt 2.197 danskere i alderen 15-75 år og registeret deres fysiske aktivitet 24 timer i døgnet. Sagen er, at danskerne dyrker for lidt motion. Pulsen skal op mindst en halv time om dagen.

Læs også

Træner viser 5 gode maveøvelser

Trænder Ida Krak kommer med bud på 5 gode maveøvelser, der både toner og giver en fladere mave.

Kort guide til hvordan du løber et marathon

Guide til hvordan du træner din krop op til at løbe et marathon. Det anbefales bl.a. at bruge en træningsdagbog, og sådan en finder du f.eks. i FatLow. Læs mere om FatLow på http://fatlow.dk

Kan du huske hulahopringen?

En gammel kending er vendt tilbage: hulahopringen. Plastik ringen er nu på vej ind i fitness-lokalet, hvor hulahopringen skal være den nye trendy motionsform.

Forbrænd kroppens energi med powerskridt

Vi har efterhånden lært det - eller i hvertfald hørt om - budskabet: Vi skal gå omkring 10.000 skridt om dagen for at forblive fit for fight. Men de fleste af os glemmer, at af de 10.000 skridt om dagen, skal de 3000 - 4000 skridt være med moderat intensitet for at komme op på blandt andet Hjerteforeningens anbefalinger om daglig motion.

Motion er bedre end sund kost

En norsk undersøgelse påviser, at motion gavner dit helbred mere end sund kost. Du skal minimum dyrke 30 minutters motion om dagen. Næst efter motion er kosten vigtig.